Nyheder

Seneste nyheder - eller hvad går jeg og laver - har jeg lært noget nyt - eller er der noget vigtigt at fortælle - osv.

19 januar 2016

Grafisk konsulent.

Er startet på nyt job for 4 måneder siden, som Grafisk konsulent, hos Remmer A/S i Skovlunde. Så nu kan jeg få min lyst styret med arbejde i Adobe Indesign, Illustrator og ikke mindst lidt i Photoshop. Tænk at arbejde med de ting jeg synes er sjovt. Lærer en masse og får forhåbentlig lavet en masse gode, spændende og kreative tryksager.

16 december 2014

Undermenu med gallerier.

Har lige fået fingrene i et nyt slideshow program, så selvfølgelig skal der leges. De første 3 er lagt ud men flere kommer, ligeså snart jeg har fået svar på nogle tekniske spørgsmål hos leverandøren. Sjovt legetøj er det ihvertifald, og jeg håber at jeg med tiden får lagt flere forskellige fotos ud.

11 december 2014

Hjemmesiden ER færdig.

Jubii - så blev siden færdig og lagt ud til almen eftersyn. Har lige fundet de sidste fotos til forsiden, og fået indspillet min første instruktionsvideo til videosekstionen. Håber at jeg med tiden kan få lavet lidt flere, men nu har jeg fået lavet den første. Tænker lidt på at lave mit eget videobibliotek, med instruktioner, jeg ikke bruger så tit så jeg kan husek dem, og så kan det jo være der er andre der kan få lidt glæde dem.

9 december 2014

Hjemmesiden er ved at være færdig.

Knokler for at blive færdig, men det er ikke lige til at finde ud af det her Dreamweaver. Nå det skal nok blive godt engang, og jeg satser på at blive færdig inden jul, det kan så være min egen julegave. Mange nye ting i Dreamweaver, som kan en masse, og jeg har kun lige skrabet overfladen, så der er til et par timers øvning.

30 november 2014

Klubmøde i Hedehusene Fotoklub

Jule klubaften med æbleskiver og diverse vine, med undervisning fra en af medlemmerne. Hyggelig aften og lærerig aften, men gennemgang af en af de gratis fotogrammer der findes på nettet - Photoscape.

12 oktober 2014

Færdig med 2 timers video

Har set en 2 timers video om portræt fotografering, lavet af en amerikansk mester fotograf. Meget lærerig og hold da op der mange fif og finurligheder der kan være med til at gøre et portrætfoto bedre. Den skal nok lige ses igen, men den er god og spændende.

4 august 2014

Sommerhus fotografering

Har lige hjulpet en af mine venner med lidt billeder af hans sommerhus, der skal på nettet til udlejning. Det er bare vildt flot og lækkert sommerhus oppe ved Nykøbing Sjælland, så det ku være jeg skulle leje det en dag.

1 juni 2014

Sommerferie i klubben

Så har Hedehusene Fotoklub sommerferie, og som formand kan jeg kun sige, at vi er godt på vej til at blive en rigtig god og lærerig klub. Jeg har fundet ud af, at det at skulle videre formidle sine færdigheder er en rigtig god ting, for det første sidder det ikke så godt fast som man selv troede og får det andet så lærer jeg lige så meget selv ved at lære andre det.

16 marts 2014

Template downloaded

Så har jeg downloaded forskellige templates til Dreamweaver, så jeg kan komme igang med ny foto hjemmeside. I øjeblikket sidder jeg og kigger på dem og skal beslutte hvilken jeg går igang med. Det bliver dog ikke før sidst på året jeg får tid, men så er den del klar, og skulle jeg få nogle timer til overs, så kan jeg bare begynde at "lege".

Det bliver dog lidt af et puslespil, men det er nu engang den slags spil jeg bedst kan lide.