- et aftryk af nutiden, til fremtidens minder.

Fra Casio kompakt, til Canon Spejlrefleks, mange år med sjov hobby og mange oplevelser set gennem objektiv.

Hvordan startede det i sin tid, for mange år siden.

image 3

Jeg har været i kontorartikelbranchen i rigtig mange år, og solgt mange kontormaskiner, printer, bærbar PC m.m. og også lidt kompakt kamera.

Det var egentlig det der gjorde at jeg kom igang, jeg mener jeg solgte kameraerne, så jeg skulle jo vide hvad jeg havde med at gøre.

Mit første kamera var et Casio kompakt, med hele 2 millioner pixel - wauv - så lykken var gjort og jeg drog ud i den store verden for at fotografere. Det varede dog ikke længe, før at jeg fik øje på en nyere model med endnu flere pixel, så jeg var jo nødsaget til at investere.

Siden er det gået slag i slag, og udviklingen er jo gået helt amok med pixel ræset, men nu har jeg hvad jeg skal bruge.

Jeg har dog stadig et Casio kompakt kamera.

 


Hvad så nu og i fremtiden

image 6

Nu er det Canon der er mit fortrukne - spejlrefleks - og jeg har siden fundet ud af, at kameraet er den billige del, der er objektiverne der er dyre, men som jeg hørte en amatørfotograf sige engang "det næste jeg skal have skiftet er manden bag kameraet", godt sagt da det ikke er udstyret der giver gode fotos alene.

Selvstudie, youtube, bøger, klubber og sidst men ikke mindst - øvelse - er hvad jeg er i gang med nu, og hold da op hvor er der meget at lære.

Programmer skal læres f.eks Adobe Lightroom, Photoshop m.m. og gudskelov for de mange gratisprogrammer, der findes efterhånden, så det behøver ikke koste en jetjager at komme igang.

I år 2014 har jeg så startet en fotoklub op her i Hedehusene sammen med Erik og Jan, og indtil videre er vi 12 medlemmer der hygger engang hver måned.